Back to Top

Repair Café Vianen

logo repaircafe

 

 

 

 

Repair Café Vianen

Er worden veel dingen weggegooid, ook dingen waar bijna niets mis mee is of die na een eenvoudige reparatie weer bruikbaar zijn. In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken. En er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en soms niet eens zo moeilijk.

 

Hoe werkt het?
Hebt u kapotte spullen waar u eigenlijk nog wat langer mee wilt doen? Breng ze mee en laat ze repareren. Onze handige en kundige vrijwilligers zitten er klaar voor. U kunt langskomen met allerlei soorten elektrische apparaten, bijvoorbeeld een stofzuiger, koffiezetapparaat, blender of andere huishoudelijke apparaten. Wat denkt u van die oude videorecorder, een cd-speler of een tuner die het niet meer doet. Computers, fietsen en ook speelgoed. Onze vrijwilligers weten er wel raad mee. Kleine kledingreparaties, zoals knopen aannaaien, zomen die los zitten, gaatjes in kleding. Voor een groot aantal zaken hebben we een oplossing.

 

Elkaar ontmoeten
Maar ook voor een kopje koffie of thee en een gezellige buurtontmoeting kunt u bij het Repair Café terecht, loop gerust eens binnen.

 

Wanneer
Het Repair Café vindt iedere eerste zaterdag van de maand plaats van 9.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum Monnikenhof, te vinden aan de Langeweg 6B te Vianen. (Sportpark Blankensteijn ). In de maanden juli en augustus is er geen Repair Café. De reparaties in het Repair Café zijn gratis.

 

Informatie

Voor meer informatie over Repair Cafés zie www.repaircafe.nl
U kunt contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar Elly van Stiphout 06-13636414.

 

repaircafe01repaircafe03